Inici > Qui Som > Benvinguda Director

Benvinguda Director

Benvinguts a l’Agència Catalana de Turisme, l’eina de promoció turística més important i potent del nostre país. Des d’aquesta entitat treballem amb plena dedicació per ser la finestra de Catalunya al món.

El turisme és un sector estratègic i un dels motors econòmics de l’economia catalana, i així ho ha de seguir sent en el futur. A dia d’avui ja representa el 12% del PIB i gairebé el 14% de l’ocupació del nostre país. I això ens obliga a marcar-nos objectius que ens permetin afrontar un futur amb garanties. Així treballem amb l’objectiu prioritari d’impulsar un model turístic basat en criteris de sostenibilitat mediambiental, econòmica, social i cultural, on la qualitat, la innovació i l’adequació a les necessitats del turista siguin factors claus de la competitivitat de la nostra destinació.

Sota aquests criteris, i amb un gran equip de professionals que formem l’Agència Catalana de Turisme, desenvolupem activitats promocionals i accions comercials per impulsar el turisme a Catalunya. I ho fem tant des de de la nostra seu a Catalunya com des de les 12 oficines de promoció turística que tenim repartides arreu del món, i que ens ajuden a posar en contacte el sector turístic català amb els principals agents turístics internacionals.

En aquesta important tasca no estem sols. Comptem amb la complicitat tant dels patronats de turisme com del sector turístic català (públic i privat), que a través dels programes de treball de l’ACT ens ajuden a construir dia a dia una marca Catalunya més forta.

Et convido a unir-te al nostre projecte i a treballar conjuntament per seguir fent de Catalunya una de les destinacions turístiques atractives més importants del món.

David Font i Simon
Director general de l’Agència Catalana de Turisme

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya