Inici > Destinacions certificades

Destinacions certificades

PIRINEUS

Turisme esportiu La Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell

La capital pirinenca de l’Alt Urgell va ser subseu olímpica en els Jocs del 92 i va rebre la certificació de DTE l’any 2006. El parc olímpic del Segre acull moltes de les principals competicions internacionals d’aigües braves, per la qual cosa la Seu d’Urgell està certificada en piragüisme en aigües braves.

http://www.parcolimpic.cat/

 
Turisme esportiu Sort

Sort

Certificada l’any 2006, aquesta localitat lleidatana, situada al bell mig dels Pirineus, té en el riu Noguera Pallaresa el principal recurs turístic. Sort està certificada en piragüisme en aigües braves. Actualment ja és bressol d’aquesta pràctica esportiva en l’àmbit estatal i acull campionats del més alt nivell.

http://www.kayaksort.cat

 
Turisme esportiu Val d’Aran

Val d’Aran

La Val d’Aran fou una de les primeres destinacions catalanes que va rebre el segell de DTE, l’any 2003. La seva privilegiada situació, enmig dels Pirineus, la converteix en una zona idònia per practicar activitats esportives d’alta muntanya, en les quals està certificada.

http://www.visitvaldaran.com/ca/que-hacer/turismo-activo

 

COSTA BRAVA

Turisme esportiu Banyoles - Pla de l'Estany

Banyoles-Pla de l’Estany

La localitat de Banyoles, a la comarca del Pla de l’Estany, va obtenir el segell de DTE l’any 2003. L’estany és el principal recurs turístic de la localitat i la infraestructura gràcies a la qual està certificada en rem i piragüisme en aigües tranquil·les

http://www.turismeiesport.cat

 
Turisme esportiu Castelló d’Empúries - Empuriabrava

Castelló d’Empúries – Empuriabrava

Certificada l’any 2003, Castelló d’Empúries-Empuriabrava té en el centre de paracaigudisme Skydive Empuriabrava el principal pol d’atracció turística; no és estrany, doncs, que el municipi sigui un punt de referència a escala europea en paracaigudisme i estigui certificat en aquesta modalitat. 

http://www.castelloempuriabrava.com/

 
Turisme esportiu Castelló d’Empúries - Empuriabrava

Girona

El municipi de Girona va rebre el segell de Destinació de Turisme Esportiu l’any 2015, certificant-se en la modalitat de Multiesports (atletisme, natació, tennis, running i cicloturisme), gràcies a unes instal·lacions esportives perfectament equipades i un entorn natural privilegiat ideal per practicar el cicloturisme i el running.

http://www.girona.cat/turisme

 
Turisme esportiu Lloret de Mar

Lloret de Mar

Aquesta vila de la comarca de la Selva va rebre la certificació de DTE l’any 2006. És una de les destinacions més completes pel que fa a disciplines esportives i disponibilitat de recursos turístics, donat que hi ha la possibilitat de practicar-hi atletisme, esports col·lectius, futbol i ciclisme, a més d’esports nàutics. Per aquest raó té una certificació multiesports.

http://www.lloretdemar.org/info/redirectorPagina.jsp?elem=337&telem=1&lang=1

 
Turisme esportiu Blanes

Blanes

La població de Blanes, amb una acreditada tradició esportiva, fou certificada com a DTE l’any 2009. A la localitat s’hi celebren importants esdeveniments esportius de tot tipus, i és per això que ha estat certificada en multiesports. Accentua aquest perfil el projecte de la Ciutat Esportiva Blanes.

http://www.visitblanes.net/ca/turisme-esportiu/113.html

 

COSTA BARCELONA

Turisme esportiu Calella

Calella

Aquesta localitat turística de l’Alt Maresme va obtenir el segell de DTE l’any 2009, gràcies a la multiplicació de l’oferta multiesports, que és la certificació obtinguda.

http://www.calellabarcelona.com

 
Turisme esportiu Santa Susanna

Santa Susanna

Santa Susanna es va especialitzar com a Destinació de Turisme Esportiu l’any 2007. El municipi ofereix als visitants un escenari d’alt nivell per a la pràctica de diferents modalitats esportives, raó per la qual té una certificació de destinació multiesports.

http://www.stasusanna-online.com/ca/turisme_esportiu_stage_campus_a_santa_susanna_barcelona

 
Turisme esportiu Castelldefels

Castelldefels

Certificada l’any 2009, aquesta subseu dels Jocs del 92 compta amb el canal olímpic, una instal·lació de primer nivell gràcies a la qual s’ha especialitzat com a DTE per a la pràctica de rem i piragüisme en aigües tranquil·les.

http://www.castelldefelsturisme.com/ca/qh-esports

 

BARCELONA

Turisme esportiu La Seu d’Urgell

L’Hospitalet de Llobregat

La localitat barcelonina de L’Hospitalet de Llobregat va rebre el segell de Destinació de Turisme Esportiu l’any 2015, certificant-se en la modalitat de Multiesports (atletisme, natació, futbol i esports col·lectius). Diverses instal·lacions municipals perfectament equipades per practicar aquests esports i una àmplia oferta hotelera complementària han estat claus per aconseguir aquesta certificació.

http://www.l-h.cat

 

COSTA DAURADA

Turisme esportiu Cambrils

Cambrils

Cambrils es va certificar al 2013 com a destinació multi esports especialitzada en atletisme, futbol, vela i ciclisme. Disposa d’unes instal•lacions esportives municipals d’alt nivell: el Palau Municipal d’Esports, l’Estadi Municipal, la pista d’atletisme i la zona esportiva a la platja, a més del Club Nàutic. És la seu d’entrenament de diversos equips ciclistes internacionals i ha acollit nombrosos campionats catalans i estatals de diversos esports.

http://www.cambrils-turisme.com

 
Turisme esportiu Salou

Salou

Salou va obtenir el segell DTE l’any 2013, certificant-se en la modalitat de pol d’excel•lència de Futbol. Les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou garanteixen la pràctica del futbol al més alt nivell. Aquestes instal·lacions de referència compten amb 7 camps de futbol , 11 aules de formació, gimnàs, sales de reunions, etc.

www.visitsalou.cat

 

TERRES DE L’EBRE

Turisme esportiu Castelldefels

L’Ametlla de Mar

L’Ametlla de Mar va obtenir el segell de DTE l’any 2015 en la modalitat d’esports nàutics, i més concretament en vela lleugera i submarinisme. Els seus 17 quilòmetres de costa i unes 25 platges, moltes d’elles distingides amb distintius i marques de qualitat ambiental, a més dels ports esportius de Calafat, Marina Sant Jordi i el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar han estat claus per obtenir aquesta certificació.

http://www.ametllademar.cat

 
Turisme esportiu Castelldefels

Amposta

La localitat ebrenca d’Amposta va obtenir el segell de DTE l’any 2012, certificant-se en la modalitat de pol d’excel•lència de Rem en aigües tranquil•les. Les instal•lacions del Centre de Tecnificació de Rem i el Club Nàutic garanteixen les millors condicions per als entrenaments de rem en sec i en aigua. A més, Amposta és la seu d’entrenament de nombroses equips internacionals de rem.

http://www.amposta.cat

 

 

 

 

 

 

 

Tornar a DTE

 

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya