Inici > CCB > Coneix el CCB

Coneix el CCB

Afilia’t al Catalunya Convention Bureau!

 

Si encara no t’has afiliat, emplena el formulari d’afiliació, per poder accedir al Catalunya Convention Bureau!

 

El Catalunya Convention Bureau (CCB) és una marca de l’Agència Catalana de Turisme creada per posicionar Catalunya com una destinació capdavantera en el sector turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius.

El CCB és l’interlocutor de l’Agència Catalana de Turisme amb les empreses que ofereixen equipaments, productes, escenaris i serveis per a la celebració de qualsevol activitat relacionada amb el turisme de reunions, i amb els organitzadors d’aquestes trobades.

Amb aquesta finalitat, el CCB cerca relacions amb el sector turístic català, intervé per captar congressos, convencions i viatges d’incentius d’empreses, dóna suport als organitzadors d’esdeveniments i ajuda a generar negoci a les més de cent empreses i entitats que l’integren.

D’altra banda, integrats en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, el CCB i els seus membres assisteixen a fires i salons especialitzats líders en aquest sector a Europa com l’IBTM de Barcelona, o l’IMEX de Frankfurt. També organitza presentacions, visites comercials, viatges de familiarització i workshops la finalitat dels quals és donar a conèixer l’oferta de reunions de la destinació i generar relacions de negoci entre les empreses catalanes i els organitzadors nacionals i internacionals d’esdeveniments.

El CCB és membre de les associacions següents: ECM, MPI, ICCA, SITE, ANAÉ i Club Eventoplus.

El CCB ha ordenat i segmentat l’oferta existent de turisme de reunions en dos projectes: Catalunya Congressos  i Catalunya Convencions, Incentius i Esdeveniments.

                             

 

Què has de fer per ser afiliat?

Si vols adherir-te al Catalunya Convention Bureau, accedeix al formulari d’inscripció.

Si vols més informació o detalls sobre els avantatges i requisits per pertànyer al CCB, envia un correu electrònic a ccb.act@gencat.cat. També pots trucar al 934 849 900.

 

Com ajudem els organitzadors del turisme de reunions a planificar un esdeveniment?

El CCB facilita als organitzadors de reunions i esdeveniments la tasca d’identificar i seleccionar a tot Catalunya aquells espais i serveis més adequats per a cada reunió o viatge de negocis, d’acord amb les necessitats i requisits en cada ocasió i amb l’objectiu final de generar negoci a les empreses i ciutats de Catalunya.

Si vols més informació adreçada als meeting planners pots consultar el nostre catàleg o entrar a www.catalunya.com/professionals/ccb


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya