Inici > Marques i segells > Afilia’t a les Marques de l’ACT > Grand tour de Catalunya

Grand tour de Catalunya

Grand tour de Catalunya. Un viatge ple de viatges.

El Grand tour de Catalunya (GTC) és un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle.

És un viatge i molts viatges a la vegada perquè cada viatger se’l pot organitzar al seu gust, el pot recórrer al seu ritme, en qualsevol moment de l’any, i triar entre una gran oferta d’experiències diverses a fer.

El Grand tour de Catalunya és una eina de dinamització per al sector turístic fruit d’una tasca de desenvolupament cooperatiu. En el projecte hi han treballat conjuntament l’Agència Catalana de Turisme, la Direcció General de Turisme (DGT), que inclou la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya, i els diferents els patronats de Turisme de les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, així com Foment Torisme Val d’Aran i Turisme de Barcelona.

Un producte turístic en format ruta per recórrer tot Catalunya amb vehicle i en diferents dies, descobrir els seus principals atractius patrimonials, naturals i enogastronòmics, així com conèixer la seva gent, les seves costums i les seves tradicions.

El Grand tour de Catalunya és un recorregut dissenyat seguint les bases del model turístic sostenible que impulsa l’ACT: un turisme distribuït de forma equilibrada per tot el territori, diversificat i de qualitat, que permet descobrir la destinació durant tot l’any.

En el Manual de comercialització hi trobareu tota la informació que necessiteu sobre el Grand tour de Catalunya: la descripció, els detalls de la ruta, els materials promocionals…

A més, també inclou el Manual d’ús de la marca i detalla quins requisits han de complir les empreses que vulguin proposar alguna experiència turístiques formar part del Grand tour de Catalunya, els passos que cal seguir i la documentació requerida per formalitzar-ho.

Aquí podeu descarregar-vos el Manual de comercialització.

 

Al web grandtour.catalunya.com/ca hi trobareu molta més informació!

Clicant a les icones us podeu descarregar el diferents apartats del Manual de comercialització:

Icono directori

Manual de comercialització

Icono Advantatges

Què és el Grand Tour de Catalunya?

Icono requisits

Manual d’ús de la marca
 

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya